Ängadalens blogg

Någonting stort (för mig)

Jag håller just nu på med någonting väldigt roligt! Det känns stort och pirrigt för mig och jag vill berätta lite om det för er! Jag är mitt i en skapande process men jag kan inte hålla mig längre, jag vill prata lite om det och jag vill också jättegärna ha eran hjälp litegrann! Lite längre ner i texten berättar jag vad jag vill ha hjälp med.

Jag har under en ganska lång tid känt att jag vill ge mer av mig och mina kunskaper till fler än mina klienter, men det har tagit tid att landa i på vilket sätt jag vill göra det. Jag jobbar ju dagligen på olika sätt med att hjälpa människor att hitta sitt välmående och ett balanserat liv, både genom samtalsterapi och coaching för enskilda klienter men också med kurser och workshops för grupper i bland annat mindfulness. Många har önskat mina kurser och tjänster online, och förra våren hade jag min första live-kurs online med tema stress & utmattning, det blev väldigt uppskattat och det var riktigt kul! Jag vill gärna erbjuda fler liknande kurser i framtiden, men kruxet med det är att det är max 10 personer som kan delta och idéen föddes att ta det ett steg längre och göra en helt digital kurs som alla som vill kan köpa och som går att göra när man vill och i sin egen takt.

Och det är det som är det stora, för jag landade till sist i att detta är precis vad jag vill göra!
Det blir helt enkelt en digital kurs för välmående, balans, meningsfullhet och inre harmoni!
Jag älskar ju att vara kreativ och skapa och jag älskar att ta mig an projekt, och vad kan vara mer meningsfullt och uppfyllande än att få skapa en kurs för er som behöver eller vill ha, att få sätta ihop ett helt eget material med det allra bästa, viktigaste och klokaste jag kan få ihop av mina kompetenser och erfarenheter. Det kommer bli en kurs som jag själv hade önskat fanns när jag för 15 år sedan sprang rakt in i en utmattning efter att febrilt letat efter verktyg och förståelse för att skapa balans i mitt eget liv, utan framgång. Det blev en knagglig väg framåt men det är en erfarenhet jag faktiskt inte vill vara utan idag och som blev starten på ett nytt sätt att leva, ett mycket mer meningsfullt och autentiskt sätt. Det känns så otroligt fint att få skapa någonting som många kan ha nytta av och jag hoppas så innerligt att det ska bli precis vad många önskar och behöver. Jag kommer förstås berätta allt om kursen framöver och planen är att kursen släpps under våren.

Det blir en digital kurs för välmående, balans, meningsfullhet och inre harmoni

Men jag vill ha eran hjälp!
Berätta för mig vad du hade önskat av en sådan kurs, vad hade du behövt få hjälp med, vad är utmanande och svårt när det handlar om att hitta balans och harmoni i livet, att må bra? Vad kämpar du med, vad vill du lära dig?
Jag är på god väg med kursen och har mängder med egna idéer men än är den inte helt klar och ni har chans att påverka och vara medskapare och det skulle vara så roligt om ni ville det!
Du kan skriva en kommentar här på bloggen eller skicka ett DM över instagram till mig.

Om du tycker att detta låter spännande och någonting du inte vill missa kan du skicka ett mail HÄR att du är intresserad så lägger jag till dig på min maillista, då får du all vidare information om kursen i mail från mig och du missar inte när den släpps!

Kram!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *